24 Mayıs 2016 Salı

Nip+Fab Dark Circle Fix Göz Kremi


Merhaba,

Bugünkü yazımda birkaç aydır meşhur olan Nip+Fab markasının Dark Circle Fix isimli göz kreminden bahsedeceğim. Nip+Fab markası sadece seçili Watsonslar'da satılıyor, her şubede olmadığı için önceden Watsons'ın web sitesinden satılan şubeleri öğrenmeniz gerekiyor.

Bu göz kremini 3 aydır kullanıyorum. Vaatleri göz çevresini nemlendirip yumuşatmak, göz altı morluklarını ve şişliklerini azaltmak.

Öncelikle yapısı kremden çok losyon gibi ve çok güzel bir kokusu var. Sürdüğünüz anda göz altınızda yoğun bir ferahlık ve rahatlama hissediyorsunuz. İlk kullanımdan itibaren nemlendirme ve yumuşatma etkisini görebiliyorsunuz. Sayesinde göz altı kapatıcım çizgilere daha az doluyor.

Göz altı morlukları ve şişlikleri eğer genetikse maalesef kremlerin etkisi çok az oluyor. Bu yüzden bu konuda beklentimi çok yüksek tutarak almamıştım bu ürünü. Fakat bu konuda da memnun kaldığımı söyleyebilirim. Göz altı morluklarımı ve şişliklerimi sıfırlamasa da 3-4 haftalık düzenli kullanım sonrasında gözle görülür biçimde azalma var.


Özetlemek gerekirse ben Nip+Fab Dark Circle Fix'ten çok memnun kaldım. Herkeste etkilerinin aynı olacağını maalesef garanti edemem fakat göz kremi arayışındaysanız göz atmanızı tavsiye edebilirim. Fiyatı 54 tl.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere :)

instagram: duyguylakalinblog



19:06 / by / 2 Comments

2 yorum:

  1. teşekkürler canım güzel yazın için çok faydalı oldu

    YanıtlaSil

Post Top Ad