28 Ağustos 2016 Pazar

Yaza Veda Blogger Etkinliği Sponsorlar 2.Bölüm

Merhaba,

Yaza Veda Blogger Etkinliği'nin sponsorlarının bir kısmını daha önceki yazımda yazmıştım. Buradan o yazıya ulaşabilirsiniz.


Otacı


@otacibitkisel markası Makyaj Temizleme Suyu, Doğal Sabun Defne ve 4 testerıyla bizlerleydi. 

Atelier Hira


@atelierhira makyaj konseptli cupcakeleri ve kurabiyesiyle bizlerleydi. Cupcake dışında kişiye özel pastalar da yapıyor.

 Fonex


@fonexkozmetik Argan Theraphy Renk Koruyucu Saç Bakım Maskesi ve Argan Touch El ve Vücut Losyonu ile bizlerleydi. Benim saçımda boya olmadığı için renk koruyucu maskeyi annem deneyecek.

Mr and Mrs Popcorn



@mrandmrspopcorn karemelli ve çikolatalı patlamış mısırlarıyla bizimleydi. Patlamış mısırı çok sevsem de tatlı olarak yemeyi hiç düşünmemiştim.Karemelli olanı daha denemedim ama çikolatalı çok lezzetliydi. Satış noktaları için instagram sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Las Flores Event Design


@las_flores_tasarimm bu güzel tacıyla etkinliğimizde bizlerleydi.

Macig Nail


@macig_nail özellikle nail art severlerin seveceği bir ürün. Tırnak kenarlarına bu sıvıyı sürüyorsunuz, daha sonra ojenizi sürüyorsunuz ve kenarlardan kuruyan ürünü çıkarınca tırnak etlerine bulaşmamış bir şekilde ojenizin kurumasını bekleyebiliyorsunuz.

Fit Nut


@fitnutfistikezmesi yüksek protein ve lif içeriğiyle özellikle spor yapanların hoşuna gidebilecek bir ürün. 

Eva Maree Lip Maximizer


@evamareelips dudak dolgunlaştırıcı ile bizlerleydi. Açıkçası dudak dolgunlaştıran ürünlere pek sıcak bakmıyorum fakat bu eczanelerde satıldığı için iyice araştırdıktan sonra şans vereceğim.

Çıtır Fincan 


@citirfincan ise bu tatlı kurabiye fincanıyla bizlerleydi. Normalde kahveyle tüketilmesi bekleniyor ama ben kahve içmediğimden yeşil çay ile deneyeceğim, bakalım nasıl olacak :)

Sponsorlarımızın hepsine teşekkürler. Fotoğraf çektiğim alan dar olduğu için bu serinin üç ve dördüncü yazıları da en kısa zamanda eklenecek.















22:25 / by / 2 Comments

2 yorum:

Post Top Ad