6 Aralık 2016 Salı

Wet n Wild The Naked Truth& Bare and Beautiful Far Paletleri

Merhaba,
Wet n Wild far paletleri uygun fiyatları ve başarılı performanslarıyla her makyajseverin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Benim bu far paletlerini sevme sebebimden biri de üzerinde yazan kelimelerle size bir göz makyajı önerisinde bulunması.

Base,baz olarak kullanılması önerilen rengi
Browbone,kaş kemiğine uygulanması önerilen rengi
Crease, katlanma bölgesine önerilen rengi
Definer, gözün dış köşesine uygulanması önerilen rengi
Eyelid, göz kapağına(genelde katlanma bölgesinin altına) uygulanması önerilen rengi
Gösteriyor.

      Tabii ki önerilenden daha farklı kullanarak da çok güzel      makyajlar çıkarmak mümkün. Ama bir fikir vermesi hoşuma                                        gidiyor nedense.




Gelelim bu yıl tanıştığımız paletlere.Bu beşli paletlerden dikkatimi çeken iki palet olmuştu. Biri Bare and Beautiful(sağdaki) öbürü ise The Naked Truth.






Bare and Beautiful


İki paletin de parmakla dokunduğunuzda crease(katlanma bölgesi) için olan renk dışında muhteşem renk veriyor parmaklarınıza. Maalesef fırçayla uygulamada aynı başarıyı yakalayamadım. Özellike crease(katlanma bölgesi) rengini göz kapaklarıma aktarmak zor oldu. Ama bu pigmentasyon problemini yine Wet n Wild'ın kendi far bazı olan Photofocus Eyeshadow Primer ile çözebildim. Hem farlar rengini daha iyi gösterdi hem de gün boyu göz kapağımda kaldılar.

The Naked Truth


The Naked Truth'taki base(baz) rengi tengi rengi iken Bare and Beautiful'daki krem rengi. The Naked Truth'taki eyelid(göz kapağı) rengi gri iken Bare and Beautiful'daki yeşillik barından bir altın rengi. İkisindeki definer rengi birbirine oldukça benziyor The Naked Truth'taki çok az daha açık bir renk. The Naked Truth'taki crease(katlanma bölgesi) rengi altın simler içeren sıcak bir kahveyken, Bare and Beautiful daha soğuk açık ve mat bir kahve. The Naked Truth'taki browbone(kaç kemiği rengi) simli beyaz ike Bare and Beautiful'daki simli bir pembe.

İkisi de ortalama derecede  tozutuyor. The Naked Truth bence çok az daha fazla tozutuyor ama ciddi bir fark olduğunu söyleyemem.

The Naked Truth'taki crease(katlanma bölgesi) renginin pigmentasyonu Bare and Beautiful'a göre biraz daha fazla bir pigmentasyona sahip.

İki paletin performansı arasında dramatik bir fark olduğunu söyleyemeyeceğim ama The Naked Truth renkleri itibariyle Bare and Beautiful'a göre daha koyu bir göz makyajı ortaya çıkarıyor. Bence ikisi arasında seçim yapılırken dikkat edilmesi gereken nokta da bu.

Yanlış hatırlamıyorsam paletlerin şu ankı fiyatları 18,90 tl. Özellikle indirimlerde fiyat/performans açısından başarılı olduğunu düşünüyorum. Bu tarz küçük paletler dışarıda makyaj yapmamı gerektiren durumlarda çantada rahatça taşınabilmesiyle ilk tercihim oluyorlar. 

22:55 / by / 3 Comments

3 yorum:

  1. bende wet n wild markasının farlarını seviyorum. Bunlarında renkleri güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. Renkleri benzer gibi görünse de sanirim ikisini birden almak isterdim, güle güle kullan canim

    YanıtlaSil
  3. Merhaba yazınız çok iyi ellerinize sağlık,
    benimde kullanmış olduğum wet n wild bare and beautiful hakkındaki yazımı inceleyebilir ve yorumlarınızı bırakabilirsiniz. Sevgiler..

    wet n wild far bare and beautiful

    YanıtlaSil

Post Top Ad