7 Ocak 2017 Cumartesi

Uriage Bariederm Reconstructive Barrier Cream/Onarıcı Krem

Merhaba,

Bugünkü yazımda dermatolog tavsiyesiyle tanıştığım Uriage Bariederm Reconstructive Barrier Cream'den bahsedeceğim. Göz çevremde alerjiye bağlı kuruluklar yaşadığım dönemde dermatolog önerisiyle satın almıştım.

Onarıcı bir krem olan Uriage Bariederm, yoğun bir yapıya sahip. Termal su içeriyor. El,yüz ve vücut kullanımına uygun. Çocuklar da yetişkinler de kullanabiliyor.



 Tahriş olmuş, hassasiyeti artmış, çok kurumuş ciltlerin iyileşmesine yardımcı oluyor. Hassas ciltlerin hassasiyetinin yatıştırılmasına yardımcı oluyor.

Yoğun bir yapıya sahip hemen emilmiyor. Eğer yüzünüzde kullanacaksanız sürüp hemen arkasından makyaj yapmanız mümkün değil, emilmesini beklemeniz gerekiyor.

Ürünün arkasında ihtiyaç duyduğunuz sıklıkta uygulayabileceğiniz belirtiliyor.

Alerjinin sebep olduğu kuruluklar için göz çevreme kullandığımda göz çevremde herhangi bir hassasiyet oluşturmadı. Göz içine kaçırmadığınız sürece göz çevresindeki problemler için de kullanılabilir bence.

Son zamanlarda hastalık sebebiyle silmekten tahriş olmuş, acıyan, kırmızı burun çevreme uygulamaya başladım. Kısa sürede kızarıklığı ve acıyı azalttı. Bu konuda kesinlikle kurtarıcım oldu.

Boyutu 75 ml ve ben küçük alanlara uyguladığım için uzun süredir benimle. 

Sanırım eczanelerde 80 tl'ye satılıyor fakat internet üzerinden 60-70 tl arasında bir fiyata satın almanız mümkün.



13:12 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad